2008. május 21., szerda

Budapest Bár a Katonában; 2008. május 21. szerda

A '40-50-es évek slágereire bólogathat majd a közönség a Katona Színházban szerda este. Mégse nosztalgiaestről van szó, és a nézőtér sem nagymamákkal lesz tele, annyi biztos!

Kellemes szórakozást ígér a program azoknak, akik rajonganak a régi slágerekért és azoknak is, akiket nem ezek a dalok hoznak lázba, hanem a produkcióban szereplő kedvenc előadóik. Lesznek olyanok, akik örülnek, hogy újra élőben felcsendülnek a Gyűlölöm a vadvirágos rétet és a Köszönöm, hogy imádott című klasszikusok és olyanok is, akik kíváncsiak, hogyan dalolászik Frenk, Szűcs Krisztián és Németh Juci, amikor nem a saját dalaikkal lépnek színpadra. A produkció sikeresnek bizonyult az eddigi néhány előadás során, rendszeresen műsorra tűzni viszont nem lehet, többek között azért nem, mert az énekesekkel nehéz időpontot egyeztetni, hiszen mindegyikük elfoglalt a saját produkciójával. Innen nézve már az is rendkívüli, hogy Farkas Róbert, a projekt szülőatyja, össze tudta vadászni a 10 közismert előadót és sikerült velük létrehozni a Budapest Bár zenekart.

Az előadás egymás után kétszer tekinthető meg annak, akinek megvannak már a jegyei, akinek viszont nincs, az már csak a 21.30-as előadásra tud váltani a http://www.interticket.hu oldalon.

Nincsenek megjegyzések: