2008. május 18., vasárnap

A New Kids on the Block is újrakezdi

A 2000-es évtized a nagy visszatérések időszaka, amit már számtalan letűnt, majd hamvaiból újjáéledt formáció is megerősített – több-kevesebb sikerrel. A legújabb induló a nosztalgiaversenyben a 80-as, 90-es évek fordulóján fénykorát élő New Kids on the Block.

A múlt hónapban, Todayra keresztelt nagy New York-i returnjük alkalmával komoly rendbontások is történtek, s nem volt ez másképp a tegnapi koncerten sem. A nagy esemény előtt mintegy négyezren zsúfolódtak össze, hogy 15 év után újra megcsodálhassák kedvenceiket. A látvány egyenesen megdöbbentő volt: a hisztérikus tömeg még most is kamasz megszállottságának emlékeit szorongatta, mindenütt öreg farmerdzsekik, baseball-sapkák és régi fényképek emelkedtek a magasba. Maga a koncert sem tért el a papírformától, a nosztalgikus dalcsokrot 90 százalékban a régi klasszikusok képezték (Step by Step, You’ve Got It stb.), és csak két új számmal készültek a fiúk (Summertime, Tonight). Ennek ellenére ez az előadás nagyobb nézőszámot produkált, mint Bruce Springsteen múlt szeptemberi show-ja, sőt a Today turné egyik szóvivője - állítása szerint - életében nem látott ennyi embert koncert előtt napokig rostokolni a helyszínen, hőn szeretett idoljaiért. A műsort ugyan elmosta az eső, a srácok pedig tánc helyett csak botladoztak a színpadon, a rajongók így is a teljes elégedettség mámorában térek haza.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Finoman szólva nem vagyok New Kids-rajongó, de a Tonight-ot még én is ismerem. Az nem új szám, hanem egy régi nagy slágerük.


Gábor

Névtelen írta...

Már elnézést, de ez a cikk úgy hülyeség ahogy van.

A Tonight régi szám, nem új!!!
Azóta már több új számukat is hallani.

A botladozásról annyit, hogy ha a cikk írójának ez botladozás, akkor megnézném, hogy ő mit tud teljesen vizes, csúszós színpadon!!!

A srácoknak a hangja és a mozgása is ugyanolyan jó mint régen, csak most már férfiakká értek és még jobban, profibban csinálják.

A cikkíró pedig mondjon még egy olyan zenekart, akinek a rajongói 15 év után is ugyanúgy ott vannak!!! Na ugye nincs másik ilyen? Tehát a fiúk tudnak valamit, akármennyire is irígykednek rájuk sokan.

Nem szeretem az olyan cikk írót, akinek gőze sincs az egészről, sem a múltról sem a jelenről, csak baromi okosnak hiszi magát és úgy érzi, neki mindent meg lehet kritizálni.

Szánalmas a cikk és felháborító.

Erika

(Egy régi és töretlen NKOTB fan)

andi írta...

Érdekes,most jobban tetszenek nekem,mint anno...lehet,hogy a tini srácokért nem vagyok oda vagy nem voltam oda akkor sem,amikor tini voltam????Biztos is!!!

Nagyon jó számokat csináltak,már a megjelenés előtt elfogyott az összes albumuk,amit előrendelésben meg lehetett reendelni...hát,a "majdnem híresek" ezt nem csinálják meg!!!!

Akinek meg nem tetszik,az ne hallgassa!

Ennyire meg ne unatkozzon a cikk írója,mert a szitkozódásban lemarad a saját életéről....

Andi

Ildy írta...

Az NKOTB fantasztikus volt régen és ma is. Sikerük és tehetségük vitathatatlan, a tények igazolják őket. A tisztelt újságíró úr/hölgy pedig nézzen utánna a dolgoknak mielőtt írogat. Ildy