2008. április 29., kedd

Kill The DJ vol. 5. - Merlin, május 3., szombat

A Kill The DJ partysorozat célja, hogy előremutató, friss, zeneileg kategorizálhatatlan stílusú DJ-ket vonultasson fel.

Jelenleg a brit Sinden a fent leírt irányvonal non plus ultrája. A legtöbben talán a Beeper című house zenéjéről ismerik, amit Count Of Monte Cristal nevű, szintén hiperaktív haverjával követett el. Graeme Sinden azonban egy-egy szettje alkalmával ennél sokkal változatosabb zenei palettából dolgozik. Ő az a fajta DJ, akinél békésen megfér egymás mellett egy teljesen idióta Soulja Boy- és egy igen komoly Burial-szám, miközben már keresgél a táskájában a mostanság legtrendibb bassline- és fidget house-lemezek között. Ezek mellett pedig azon sem kell meglepődni, ha épp az angolai kuduro vagy brazil baile funk ritmusokra akaratlanul is beindul a lábunk. Nem csoda hát, hogy a tavalyi év szenzációja, M.I.A. őt választotta turné DJ-jének. Az ipari méretű táncoltatás mellett Sinden producerkedik is és remixeket készít például Björknek vagy az Alphabeatnek.

Ilyenkor szokás leírni, hogy mire számíthat, aki ellátogat majd a bulira, de Sindennél ezt tényleg nem lehet kiszámítani. Aki szeretné tudni, hogy milyen trendek menők jelenleg a tánczenében, annak ott a helye.

Program: Kill The DJ vol. 5. – Sinden (Domino Rec./Kiss FM - UK), Haze (Tilos – Special Kuduro szett), Fonetik, Waxman, Blend! Live
Időpont: 2008. május 5.
Helyszín: Merlin
Belépő: 1800 Ft

Nincsenek megjegyzések: