2008. április 20., vasárnap

Online énekeskeresés

A Velvet Revolver online meghallgatást tart annak érdekében, hogy megtalálják Scott Weiland utódját, aki április 1-jén lépett ki a bandából, és egyből vissza is tért előző zenekarához, a Stone Temple Pilotshoz.

A Velvet Revolver gitárosának, Slash-nek elmondása szerint egy olyan weblap létrehozása jött szóba a banda tagjai között, mely a következő hónapok folyamán arra lesz hivatott, hogy online meghallgatások segítségével találják meg az új frontembert. Továbbá elárulta azt is, hogy: "Jelenleg különböző dolgokat hallgatunk... ez egyike az olyan helyzeteknek, amit az ember nem igazán tud megmagyarázni senkinek, mert akkor fogja tudni, mikor meghallja. Szóval várok, hogy elkapjon az 'Igen, ez az' érzés."

A zenekar következő koncertje Las Vegasban lesz, ahol előreláthatólag több énekes is vendégszerepel majd. Slash elmondta Billboardnak: "Nem akarok neveket mondani, de néhány közismert ember jön el és énekel majd pár dalt, és aztán hoznak pár embert, aki szerintünk elég jó, és elég jól énekelnének." Azaz olybá tűnik, hogy a csapat teljes erővel rajta van az új énekes megtalálásán.

Forrás: www.nme.com

Nincsenek megjegyzések: